Kurs kucharz małej gastronomii

Cel kształcenia

Celem kursu jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestnika do wykonywania zawodu kucharz małej gastronomii.

 

Czas trwania kształcenia

Łączna liczba godzin przeznaczonych na realizację programu wynosi 90 godzin w tym:

  • zajęcia teoretyczne 30 godzin lekcyjnych;
  • zajęcia praktyczne 60 godzin zegarowych.

 

Program kursu obejmuje:

  • Dokumentacja działalności gospodarczej;
  • Rachunkowość zawodowa;
  • Rysunek zawodowy;
  • Zasady bezpieczeństwa i hiegieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej;
  • Podstawowe zasady ochrony środowiska;
  • Podstawowe przepisy prawa pracy;
  • Podejmowanie działalności gospodarczej i zarządzanie przedsiębiostwem;
  • Technologia;
  • Materiałoznawstwo;
  • Maszynoznawstwo;
  • Zajęcia praktyczne.

 

Więcej informacji oraz zapisy:

 

 Stowarzyszenie 

"Centrum Szkolenia Zawodowego" w Gorlicach

ul. Michalusa 1/4 (biurowiec Glinik)

III PIĘTRO

 

 

telefony kontaktowe 185346324 lub 500377311

e-mail: cszgor@poczta.onet.pl

zapytanie za pośrednictwem naszej strony dostępne  tutaj...

Dokumenty do pobrania...

Galeria produktu

Zobacz również inne produkty tej kategorii

REGULAMIN OŚRODKA ORAZ PROCEDURA REKLAMACJI
INFORMACJA
Zobacz więcej
Szkolenia Okresowe BHP
28.03.2024 r.
godzina 9:00
przyjmujemy zapisy
Zobacz więcej
Kurs specjalistyczny dla pielęgniarek: wywiad i badania fizykalne
kwiecień 2024
godzina 15:00
przyjmujemy zapisy
Zobacz więcej
Kurs Komputerowy (podstawy obsługi)
termin do ustalenia, przyjmujemy zapisy
Zobacz więcej
Dane teleadresowe Odwiedź nas w placówce
Stowarzyszenie Centrum Szkolenia Zawodowego w Gorlicach Józefa Michalusa 1 lok. 4, Biurowiec Glinik - III piętro, 38-300 GORLICE
Zobacz na mapie
Godziny pracy Jesteśmy do Państwa dyspozycji
Poniedziałek 07.00 - 15.00
Wtorek 07.00 - 15.00
Środa 07.00 - 15.00
Czwartek 07.00 - 15.00
Piątek 07.00 - 15.00
2019 Copyright - Stowarzyszenie Centrum Szkolenia Zawodowego w Gorlicach. Wszelkie prawa zastrzeżone